Asiakkaan näköistä tekstiä

Etsin Mainostoimisto Polulle sisällöntuottajaa, ja minulle suositeltiin Saria ja Sakeroa. Sari hyppäsi luontevasti kyytiin ja Polun sisällöntuottajaksi, ja ensimmäisenä casena hän teki tekstit erään asiakasyritykseni asiakaslehteen.

Huomioin, että Sari pystyy nopeastikin tekemään yrityksen arvoihin sopivaa tekstiä ja hän oivaltaa nopeasti mitä sisällöltä toivotaan sekä osaa antaa myös omia ehdotuksia. Sari on mutkaton, idearikas ja energinen ihminen, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.

Taina Karvonen, Mainostoimisto Polku

Sarista sanottua

Sari on erinomainen projektijohtaja ja ryhmätyöskentelijä, erittäin sitoutunut työhön ja tavoitteisiin, ymmärtää prosessien ja projektien merkityksen, hallitsee it-teknologiaa, on määrätietoinen ja pitkäjänteinen, käytännönläheinen ja aikaansaava.

Kaikki kehittämiseen liittyvät hankkeet ovat Sarille ominaisia, ja hän pystyy myös toteuttamaan visioita. Koulutus ja työhistoria ovat opettaneet kansainvälisyyttä ja laajakatseisuutta. Hänellä on hyvä kommunikaatiotaito monella kielellä. Sari on iloinen ja energinen henkilö, jota on ilo suositella.

Anri Halonen, henkilöstön kehittäjä