Asiakkaan näköistä tekstiä

Etsin Mainostoimisto Polulle sisällöntuottajaa, ja minulle suositeltiin Saria ja Sakeroa. Sari hyppäsi luontevasti kyytiin ja Polun sisällöntuottajaksi, ja ensimmäisenä casena hän teki tekstit erään asiakasyritykseni asiakaslehteen.

Huomioin, että Sari pystyy nopeastikin tekemään yrityksen arvoihin sopivaa tekstiä ja hän oivaltaa nopeasti mitä sisällöltä toivotaan sekä osaa antaa myös omia ehdotuksia.

Sari on mutkaton, idearikas ja energinen ihminen, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.

Taina Karvonen, Mainostoimisto Polku

Sarista sanottua

Sari on erinomainen projektijohtaja ja ryhmätyöskentelijä, erittäin sitoutunut työhön ja tavoitteisiin, ymmärtää prosessien ja projektien merkityksen, hallitsee it-teknologiaa, on määrätietoinen ja pitkäjänteinen, käytännönläheinen ja aikaansaava.

Kaikki kehittämiseen liittyvät hankkeet ovat Sarille ominaisia, ja hän pystyy myös toteuttamaan visioita. Koulutus ja työhistoria ovat opettaneet kansainvälisyyttä ja laajakatseisuutta. Hänellä on hyvä kommunikaatiotaito monella kielellä. Sari on iloinen ja energinen henkilö, jota on ilo suositella.

Anri Halonen, henkilöstön kehittäjä

Kokonaiskuvan kirkastusta ja uusien tapojen käyttöönottoa

Otin Sakeroon yhteyttä, koska en ollut ehtinyt itse tarpeeksi paneutua minulle parhaiten sopiviin markkinointiratkaisuihin. Sari ottautui heti reippaalla otteella ideoimaan kokonaispakettia, jolla putiikki saa tarvittavaa näkyvyyttä ilman, että maksan mistään turhasta. Oli selvää, että ihan ensin uudistamme kotisivut uudelle alustalle. Suunnittelimme ja muokkasimme rakenteen ja sisällön yhdessä, toisiamme täydentäen. Homma pelitti mielestäni erinomaisesti.

Sarin ehdotuksesta otin käyttöön suoramarkkinointikirjeen, ja sain sen tekemiseen opastuksen. Uutta oli myös info/mainos-liitteen toteuttaminen maakunnan suureen ilmaisjakelulehteen. Sari teki tekstit ja otti valokuvat, ja liitteestä tuli näyttävä ja näkyvä, ja paljon tehokkaampi kuin tavallinen mainos.
Suosittelen käyttämään apuna Sarin ammattitaitoa ja idearikkautta. Minä sain uusia näkökulmia ja toimivan kokonaisuuden putiikin markkinointiin Sarin ideoimana.

Anja Eskelinen, Anjan Pihaputiikki